شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۳ | چاپ | نامه الکترونیک

برنامه زمانبندي حذف و اضافه نيمسال دوم 96-95 (ترم 952)
عنوان رشته ها
زمان
كليه گروه هاي تحصيلات تكميلي(كارشناسي ارشد)
گروه شهرسازي
يكشنبه مورخ 24/11/95
گروه عمران و ساختمان
گروه نقشه كشي و طراحي صنعتي
دوشنبه مورخ 25/11/95
گروه كامپيوتر و IT
گروه نرم افزار
گروه معماري
سه شنبه مورخ 26/11/95
گروه مهندسي پزشكي
گروه برق و الكترونيك
گروه مواد متالوژي و مكانيك
چهارشنبه مورخ 27/11/95

حذف و اضافه با تاخير روز پنج شنبه مورخ 28/11/95 مي باشد.

تذكرات آموزشي و مالي:
-      زمانبندي هر روز، از ساعت 8 صبح لغايت 24 همان روز تعيين شده است.زمانبندي فوق به هيچ عنوان قابل تمديد نمي باشد، در نتيجه در زمان مشخص شده جهت حذف و اضافه مراجعه فرمائيد. به زمانبندي با تاخير هم دقت نماييد.

-      كليه دانشجويان كارداني و كارشناسي ناپيوسته قبل 93 (از آنجا كه سنوات تحصيلي آنها به اتمام رسيده است) و زمانبندي براي آنها تعريف نشده است، جهت حذف و اضافه به مدير گروه و يا مسئول رشته خود مراجعه نمايند.

-      ميزان شهريه = شهريه ثابت + مبالغ واحدهاي اخذ شده (مبلغ هر درس را كه قصد انتخاب آن را داريد در صفحه انتخاب واحد ذكر شده است) لازم بذكرست قبل از زمان انتخاب واحدتان نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد، تا امكان اخذ آنها را در زمان مذكور داشته باشيد. شهريه را حتما بصورت اينترنتي واريز نماييد، در غير اينصورت عواقب مشكلات ناشي از پرداخت بصورت دستي، بعهده دانشجو ميباشد.