چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۳۷ | چاپ | نامه الکترونیک

پيام رياست محترم موسسه آقاي دكتر حامدي به آقاي سعيد يدالهي جهت راهيابي به مرحله ملي مسابقات قرآن و عترت دانشجويان،
به شرح ذيل مي بادشد :

إِنَّ هَـذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ

دانشجوي گرامي جناب آقاي سعيد يدالهي

احراز رتبه برتر رشته مقاله نويسي در سي و يكمين جشنواره ملي قرآن و عترت  دانشجويان سراسركشور را که در شهر مقدس مشهد برگزار شد به جنابعالی تبریک می‌گویم
این پیروزی ارزنده و موفقیت معنوی،موجب فخر و مباهات اينجانب و ديگرمسئولين محترم مؤسسه و دوستداران و پیروان قرآن كريم گردید. توفیقات روزافزون‌تان را از خداوند سبحان مسئلت دارم.

لازم به یادآوری است که دانشجوي نامبرده پس از طي مرحله منطقه اي و راهيابي به مرحله بعد ،در مرحله سراسري جشنواره  قرآن و عترت  دانشجویان سراسر کشور كه از 17لغايت 19 شهريورماه در دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار گرديد، در رشته مقاله نويسي حائز رتبه ي سوم شده و به مرحله ملي مسابقات راه يافتند.